Tłoczenie następuje natychmiast po zbiorach (nie później niż 24h), aby właściwości organoleptyczne oliwy nie uległy zmianie. W nowoczesnej olejarni, dzięki najnowszym procesom technologicznym i szczegółowej kontroli jakości, powstaje wyjątkowy produkt: oliwa o bardzo niskiej kwasowości (zaledwie 0,1%). Aceite Arzuaga została uznana za jedną z 30 najlepszych oliw na świecie.
Tłoczenie następuje natychmiast po zbiorach (nie później niż 24h), aby właściwości organoleptyczne oliwy nie uległy zmianie. W nowoczesnej olejarni, dzięki najnowszym procesom technologicznym i szczegółowej kontroli jakości, powstaje wyjątkowy produkt: oliwa o bardzo niskiej kwasowości (zaledwie 0,1%). Aceite Arzuaga została uznana za jedną z 30 najlepszych oliw na świecie.
Dekanter.pl – Obwiniaj się do Woli !
NEWSLETTER www.dekanter.pl umożliwia automatyczne otrzymywanie informacji związanych z działalnością sklepu stacjonarnego i witryny Dekantera. Przez zapisanie się do newslettera wyrażasz zodę na przetwarzanie danych w celach marketingowych (więcej w RODO) i na Regulamin newsletteru.