Linia, która ucieleśnia całą wiedzę wynikającą z tradycji. Skrupulatny dobór najlepszej pszenicy durum, precyzyjny stopień zmielenia i wytłaczanie metodą doskonaloną przez 100 lat , nadają temu makaronowi prawdziwie domowy smak.
Linia, która ucieleśnia całą wiedzę wynikającą z tradycji. Skrupulatny dobór najlepszej pszenicy durum, precyzyjny stopień zmielenia i wytłaczanie metodą doskonaloną przez 100 lat , nadają temu makaronowi prawdziwie domowy smak.
Linia, która ucieleśnia całą wiedzę wynikającą z tradycji. Skrupulatny dobór najlepszej pszenicy durum, precyzyjny stopień zmielenia i wytłaczanie metodą doskonaloną przez 100 lat , nadają temu makaronowi prawdziwie domowy smak
Linia, która ucieleśnia całą wiedzę wynikającą z tradycji. Skrupulatny dobór najlepszej pszenicy durum, precyzyjny stopień zmielenia i wytłaczanie metodą doskonaloną przez 100 lat , nadają temu makaronowi prawdziwie domowy smak.
Ta odporna i bogata odmiana pszenicy najlepiej smakuje, gdy jest uprawiana na słonecznych polach Apulii, zanim zostanie udoskonalona przez naszych mistrzów makaronów. Gotowany makaron Matt uwalnia letni bukiet siana, suszonego kokosa i rozciągniętego twarogu. Jego starożytny smak przypomina pieczony na kamieniu chleb, masło i pędy bambusa.
.
Organiczna semolina z pszenicy durum MATT, woda. Atrakcyjna krętość grzbietów, a także ich delikatna konsystencja nadają naszemu Ritorte pyszne odczucie w ustach i niezapomniany smak kojarzący się z pszenicą i wiejskimi doznaniami. Bardzo wszechstronny kształt, który może pomieścić każdy rodzaj aromatycznego sosu.
.
semolina z pszenicy durum, jaja (19,36%), woda. Wyprodukowane z wody, mąki i jaj: ponieważ w prostocie i dobroci surowców znajdujemy odpowiednie składniki do stworzenia tradycyjnego włoskiego smaku.
Organiczna semolina z pszenicy durum Cappelli, woda. Dogłębne badania owalnej części naszego linguine wydobyły smak i konsystencję semoliny Cappelli, wytłaczanej w celu uzyskania najbardziej uwodzicielskich kombinacji potraw: jej mięsista konsystencja dobrze komponuje się z delikatnymi, aromatycznymi sosami.
Organiczna semolina z pszenicy durum Cappelli, woda. Il Cappelli tworzy niezwykłe połączenie: szybko się gotuje, jest jędrne w ustach i dumnie obfituje w całą gamę przypraw i kolorów.
semolina z pszenicy durum, jaja (19,36%), woda. Wyprodukowane z wody, mąki i jaj: ponieważ w prostocie i dobroci surowców znajdujemy odpowiednie składniki do stworzenia tradycyjnego włoskiego smaku.
Organiczna semolina z pszenicy durum Cappelli, woda. Il Cappelli tworzy niezwykłe połączenie: szybko się gotuje, jest jędrne w ustach i dumnie obfituje w całą gamę przypraw i kolorów.
Organiczna semolina z pszenicy durum MATT, organiczne jaja (28%), woda. W połączeniu z klasycznym sosem mięsnym są ikoną popularnej kuchni włoskiej: semolina z pszenicy durum Matt dodaje Tagliatelle mocnego wigoru i jędrnej konsystencji, dzięki czemu zjedna sobie nawet najbardziej wymagającego smakosza.
Dekanter.pl – Obwiniaj się do Woli !
NEWSLETTER www.dekanter.pl umożliwia automatyczne otrzymywanie informacji związanych z działalnością sklepu stacjonarnego i witryny Dekantera. Przez zapisanie się do newslettera wyrażasz zodę na przetwarzanie danych w celach marketingowych (więcej w RODO) i na Regulamin newsletteru.